CENTRUL DRIVE-THRU, SUCCES SCONTAT

0
7

540 de persoane s-au vaccinat în weekend, fără programare
Peste 500 de persoane s-au vaccinat la centrul Drive-thru, înființat vineri, în parcarea unui hipermarket, situat la ieșirea din Buzău spre Ploiești. Inaugurat vineri, de prefectul județului, care a venit alături de membrii unui club de motocicliștii, centrul s-a dovedit a fi un real succes.
Centrul Drive-thru, dde pe Calea Eroilor s-a dovedit a fi de un real folos. Cei care nu au găsit un loc liber pe platformele naționale de înscriere sau pur și simplu nu au timpul necesar să meargă la un punct de vaccinare au ajuns aici, şi au fost vaccinați, direct în mașină, fără o programare în prealabil. În cele două fluxuri , cei 7 medici, 17 asistente 2 registratori și circa cei zece voluntari, sunt zilnic, la dispoziția celor care doresc să primească vaccinul Pfizer, între orele 12.00 și 20.00.
Până în acest moment 540 de persoane, au primit serul la centrul drive-thru. Majoritatea au decis să să vaccineze aici pentru că nu au găsit loc liber pe platformă.
Sunt, însă și buzoieni care nu au vrut să se vaccineze, deși au avut posibilitatea ca în maxim 15 minute să primească serul.
Odată cu înființarea centrului Drive-thru și a interesului pe care oamenii l-au arătat față de acest mod de vaccinare, autoritățile se așteaptă ca numărul celor care aleg serul anti-coronavirus să crească în continuare.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ