CEREMONIAL PENTRU VETERANII DE RĂZBOI

0
78

Veteranii de război au fost omagiaţi astăzi printr-un cermonial militar şi religios desfăşurat la Monumentul Eroilor Neamului din faţa Prefecturii. A fost sărbătorită, astfel, „Ziua Veteranilor de Război” – o zi specială, un moment de referinţă pentru a-i cinsti pe venerabilii ostaşi ai ţării. Ceremonia militară şi religioasă a fost urmată de depunerea de coroane de flori şi defilarea Gărzii de Onoare.
Câţiva dintre veteranii de război care mai sunt în viaţă, au fost prezenţi marţi dimineaţă la ceremonialul militar şi religios organizat în faţa Prefecturii. Prin acest eveniment public autorităţile au marcat Ziua Veteranilor de Război. Supravieţuitorii războaielor au avut un mesaj pentru urmaşii lor, arătând că veteranii pot fi consideraţi o parte din tezaurul uman al ţării.
Tânăra generaţie de militari, i-a onorat pe veteranii de război care reprezintă un exemplu, un model de urmat în viaţa de soldat.
Ceremonia organizată cu ocazia Zilei Veteranilor de Război s-a încheiat cu o depunere de coroane de flori la Monumentul Eropilor Neamului şi cu defilarea Gărzii de Onoare.

Laurenţiu Marinov/Andrei Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ