CETĂȚEAN DE ONOARE! Militarul rănit în Afganistan, la CJ

0
823

Consilierii județeni au făcut astăzi cunoștință cu militarul buzoian rănit în Afganistan, în incidentul din luna mai în care doi camarazi au fost uciși. Sergentul major Bogdan Dragomir a venit la ședința Consiliului Județean însoțit de viitoarea lui soție și de părinți pentru a-și primi diploma și placheta de cetățean de onoare al județului Buzău.
Titlul de cetățean de onoare al județului i-a fost conferit încă din luna mai, dar militarul nu l-a putut ridica pentru că era internat într-un spital din Germania. Astăzi el a fost primit în cadrul ședinței CJ ca un adevărat erou.
Acum, sergentul major Bogdan Dragomir a ajuns la Buzău și face mai multe ședințe de recuperare.
Sergentul major spune că a reușit să treacă de momentul critic, iar ochii i se umplu de lacrimi atunci când își amintește de cei doi camarazi care au murit lângă el. Cu toate acestea spune că n-ar zice nu unei noi misiuni în Afganistan în caz că i se va cere.
Jurnaliștii l-au rugat pe militarul buzoian să explice ce s-a întâmplat mai exact la unitatea din Afganistan unde a fost rănit, iar cei doi colegi au fost uciși. Sergentul major a refuzat însă să răspundă. Foarte probabil i s-a ordonat de către superiori să nu divulge nimic din acea zi fatidică.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ