CHELTUIELI RECALCULTE! Angajații Primăriei, cu mai multe sarcini

0
55

Primarul Constantin Toma s-a trezit, pentru a doua oară, în postura de a avea organigrama Primăriei blocată ca urmare a unei decizii judecătorești. În aceste condiții, 140 de posturi sunt libere, dar în același timp nu pot fi ocupate. Văzându-se cu activitatea aproape blocată, Constantin Toma se gândește să dea mai multe sarcini angajaților din Palatul Comunal.
Până când instanța se va pronunța definitiv și irevocabil asupra speței ce îi include pe polițiștii locali, Primăria Buzău va sta cu organigrama blocată, dar și cu personal insuficient pentru desfășurarea activității. În același timp, edilul municipiului va trece și la recalcularea cheltuieilor din Primărie astfel încât să poată plăti în continuare polițiștii locali.
Primarul Constantin Toma primise undă verde pentru ocuparea celor 140 de posturi din Palatul Comunal și char demarase procedurile pentru scoaterea la concurs, însă în prezent toate demersurile sunt blocate după ce instața a decis să suspende hotărârile de Consiliu Local ce permiteau angajările.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ