CHIRII MAI MARI LA ANL

0
141

Buzoienii care sunt chiriași în blocurile ANL vor plăti o chirie mai mare pentru apartamentele în care locuiesc. Decizia a fost votată în cadrul Consiliului Local Municipal și se aplică de la 1 ianuarie. Totodată, cei care vor să cumpere locuințele mai au de așteptat pentru că deocamdată acestea nu se pot vinde.
În ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal de anul trecut, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul care prevedea majorarea chiriilor pentru locuinţele ANL. Proiectul a trecut, iar de la data de 1 ianuarie chiriaşii scot mai mulţi bani din buzunar. O altă veste proastă pe care primarul Constantin Toma a dat-o a fost aceea că nu se ştie când se vor putea vinde aceste locuinţe.
De asemenea, buzoienii care sperau că în curând se va demara procedura de construire a unor noi blocuri ANL, mai au de aşteptat.
Dacă buzoienii care locuiesc deja în locuinţele ANL speră să le poată cumpăra în curând, rândul aspiranţilor către o astfel de locuinţă începe să se subţieze. Anul trecut, edilii îşi făceau probleme întrucât nu se mai afla nicio cerere în acest sens în aşteptare.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ