„CIGHIR DICTEAZĂ LA FC BUZĂU”! ACUZE ALE ANTRENORULUI NICOLAE ANTON

0
586

Fostul antrenor al Gloriei Buzău, Nicolae Anton, susține că el ar fi trebuit să fie antrenorul formaţiei FC Buzău. Anton afirmă că a și pregătit câteva săptămâni pe Fc Buzău, dar apoi a fost dat afară de patronul Ionel Turturică la solicitarea lui Cătălin Cighir. Acesta este director la LPS Buzău și membru în Comitetul Executiv al FRF. Anton susține că problemele au început când i-a cerut lui Turturică să aducă la Fc Buzău o serie din foştii săi juniori de la Gloria Buzău. Numai că acești juniori au fost antamați de Cighir la LPS.
Conform lui Anton, Cătălin Cighir a condiționat transferul acestora la FC Buzău de schimbarea antrenorului. Totuși, după ce Anton a fost înlocuit cu Gabi Ibriş, niciun jucător n-a mai ajuns la FC Buzău. Anton a fost demis la câteva săptămâni după începerea pregătirii.
În plus, conform lui Anton, LPS Buzău a preluat grupele de juniori republicani „A” şi „B” ale defunctei FC Gloria Buzău, într-o tranzacţie tăinuită, între administratorul judiciar Vartan Roşioru şi Cătălin Cighir. În pofida aspectelor reclamate, Anton susține că nu are nici un resentiment faţa de Cighir.
După renunțarea la Anton, Ionel Turturică l-a anumit antrenor pe Gabriel Ibriș.

REP: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ