CINCI POSTURI SCOASE LA CONCURS

0
10

Tinerii medici pot beneficia de 1000 lei pe lună pentru costurile unei locuinţe de serviciu
Lipsa medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este o problemă cu care se confruntă unitatea medicală de ani buni. La începutul lunii aprilie au fost scoase la concurs 31 de posturi, pentru care au depus dosare, numai 6 candidați. De luni, spitalul a dat startul pentru încă cinci posturi de medici, în unele din cele mai importante secții. Înscierile la concurs de fac în termen de 15 zile.
Criza de medici de la Spitalul Județean pare să nu se mai termine. Luni, unitatea spitalicească a scos la concurs încă cinci posturi de medici cu specialitatea: pediatrie, ORL, boli infecţioase ,obstetrică -ginecologie și anatomie patologică. Înscrierile se fac în termen de 15 zile de la afișarea anunțului.
Cei care doresc să profeseze în cea mai mare unitate spitalicească din județ trebuie să depună dosarul de înscriere la concurs, la sediul instituției. Taxa de concurs este de 150 lei şi se achită la casieria spitalului.
Pentru tinerii medici specialişti, unitatea susţine costurile aferente contractelor închiriere pentrulocuinţe de serviciu şi utilităţi, în limita unui plafon lunar de 1.000 lei.

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ