CIOLACU DEMISIONEAZĂ DIN PARLAMENT! PENTRU A NU PRIMI PENSIE SPECIALĂ

1
115

Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, îşi va da demisia din actualul Parlament. Ciolacu a anunţat această decizie aseară pe facebook. Motivul îl constituie faptul că șeful PSD Buzău nu dorește să beneficieze de avantajele legii pensiilor speciale pentru parlamentari.

„Așa după cum am promis, vreau să vă spun că luni îmi voi da demisia din actualul Parlament, pentru a nu beneficia de pensia specială”.
Mai înainte, o declarație similară a făcut în conferință de presă, președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am trimis demisia la liderul PSD, Marian Neacșu, ca să intre în vigoare de luni. Am spus acest lucru la începutul anului şi, iată, mă ţin de cuvânt. Îmi dau demisia înainte de finalizarea mandatului, pentru că am spus că nu vreau să beneficiez de prevederile acelor pensii speciale, pentru că nu cred că e corect ca, până în momentul în care pensiile mici nu sunt ridicate, un parlamentar să beneficieze de pensie specială”.
Dragnea i-a îndemnat și pe alți parlamentari PSD să procedeze în acest fel. O astfel de pensie ajunge la aproximativ 1.550 de lei pentru un mandat încheiat, la 3.100 de lei pentru cei cu două mandate şi la 4.600 de lei pentru cei cu trei.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ