Ciolacu reconfirmat în fruntea PSD! În ședința CJEx a cerut votul de încredere al efectivului de partid

0
121

Social-democrații buzoieni s-au întîlnit ieri în cadrul Comitetului Județean Executiv, cel mai înalt for de conducere al organizației. Pe ordinea de zi a reuniunii s-a pus în discuție susținerea Guvernului Grindeanu și reconfirmarea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte a PSD. Întrunirea a avut loc la Sala Mare a Consiliului Județean și a fost prezidată de președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, alături de primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
În cadrul comitetului, deputatul Marcel Ciolacu, a solicitat efectivului de partid să îi acorde un vot de încredere astfel încît legitimitatea hotărîrilor sale să se reflecte în dorința membrilor PSD.
Votul a fost unanim iar Marcel Ciolacu a fost reconfirmat în funcția de președinte al PSD Buzău. Parlamentarul a explicat faptul că gestul său nu poate fi pus pe seama unor contestări în sînul partidului.
În ultima perioadă organizația PSD Buzău a fost măcinată de lupte politice. Problemele au apărut imediat după alegerile locale și au continuat după scrutinul pentru parlamentare. Scandalul iscat la Compania de Apă a fracturat PSD în două tabere conduse de primarul Constantin Toma pe deoparte și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. PSD Buzău a fost contestat și de public în urma protestelor împotriva Ordonanței 13 și a Guvernului Grindeanu.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ