CIPRIAN PETRE: ”VIAŢA BATE VIRUSUL”!

0
122

Împrumutat un sezon la CSM Focşani, Ciprian Petre a revenit la gruparea din Crâng, acesta urmând să se pregătească sub îndrumarea lui Ilie Stan în ultimul an de contract cu SCM Gloria Buzău.
Experienţa buzoianului poate ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse pentru noul sezon competițional.
Fotbalistul de 39 de ani a revenit la SCM Gloria Buzău, club unde mai are un an de contract. Ciprian Petre va rămâne în lotul condus de Ilie Stan, urmând a evolua în noul sezon de Liga 2. Experienta gloriosului va conta in garnitura pregatita pentru noul sezon. Mijlocașul care a început fotbalul la Petrolul Berca și care a contribuit din plin la promovarea actualei echipe, SCM Gloria, în eșalonul secund va evolua pentru echipa noastra, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la CSM Focșani, în Liga 3, unde se pare că nu s-a simțit tocmai bine.
”Nu a fost o perioadă care să mă satisfacă. Chiar dacă o voi trece cu vederea, tot va rămâne în CV-ul meu. Dar, am ajuns la maturitate şi pot trece mai uşor peste momentele de acest gen.Cât despre revenirea mea, o fac cu mare plăcere, cu mult entuziasm şi cu inima deschisă, la fel ca atunci când am ajuns la Gloria. Pentru mine urmează o nouă etapă, o nouă provocare. În primul rând, vreau să mă pregătesc cât mai bine şi să ajut echipa să obţină rezultatele propuse.
Echipa din Crang a revenit la antrenamente inca de saptaman trecuta iar Ilie Stan are numai cuvinte de lauda la adresa noului combatant de la Gloria
Am avut o discuţie cu el, în urma căreia sper să avem o relaţie bazată pe respect şi profesionalism. Ştiţi bine că la mine, cine se pregăteşte exemplar, va avea întotdeauna şansa de a juca.”
După mulți ani petrecuți în Liga 1, unde a jucat pentru Juventus București, Jiul Petroșani, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița și Gaz Metan Mediaș, Ciprian Petre a semnat în 2018 cu SCM Gloria Buzău, cu mare sperante si cu gândul ca, după încheierea carierei de fotbalist, să rămână în cadrul clubului. Cu siguranță cel mai experimentat dintre jucătorii din lotul pregatit de Ilie Stan, Petre a spus că a urmărit evoluția echipei, aproape la toate meciurile desfășurate în Crâng, în sezonul ”înghețat” din cauza pandemiei, remarcând că publicul i-a fost aproape în special când rezultatele obținute au fost pozitive. Mijlocașul speră ca spectatorii să fie lăsați cât mai repede să revină în tribune.
Buzoienii sunt iubitori de fotbal, iar, dacă sunt şi rezultate, atunci prezenţa acestora pe stadionul din Crâng este indubitabil mai mare. Cu Ciprian Petre sau fără, echipa este a Buzăului şi trebuie să o susţină. Sper ca şi autorităţile să înţeleagă faptul că fotbalul nu se poate juca fără spectatori. Era o replică, «Viaţa bate filmul!». Haideţi să ne gândim altfel, «Viaţa bate virusul!»”,

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ