CIRC ȘI HAZ DE NECAZ ÎN ȘEDINȚA CLM! Contre între primar și opoziție

0
60

Circ si haz de necaz în sedinta Consiliului Local Municipal de astăzi. Cele mai multe schimburi de replici le-au avut primarul Constantin Toma si consilierul opozitiei Silviu Rosioru. Comentarii acide au fost si între independentul Constantin Ionescu si Rosioru, chiar dacă până de curând acestia împărtăseau aceleasi puncte de vedere în cadrul sedintelor.
Ședința ordinară a Consiliului Local de astăzi a fost una presărată cu momente amuzante, însă toate plecate de la proiecte importante pe care aleșii le aveau de votat. Ca de obicei, cei care au dat startul glumelor au fost primarul Constantin Toma și consilierul opoziției Silviu Roșioru. Este cunoscut faptul că cei doi nu împărtășesc aceleași păreri atunci când vine vorba de anumite proiecte, motiv pentru care și replicile dintre ei par desprinde uneori din schițele lui Caragiale.
La finalul ședinței, Silviu Roșioru a ținut să citească o scrisoare prin care își exprima punctul de vedere legat de adoptarea unui proiecte de hotărâre.
Însă intervenția sa a fost repede taxată de primar.
Însă replicile acide nu au fost doar între edil și Silviu Roșioru. Și independentul Constantin Ionescu a fost, la un moment dat, iritat de intervențiile alesului din opoziție, chiar dacă până de curând împărtășeau aceleași opinii.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ