CJ, STALPUL SPORTULUI BUZOIAN! Cu buget de avarie, rugbistii buzoieni sunt multumiti

0
55

Consiliul Judetean Buzau va fi principala sursa de finantare a sportului buzoian si in 2017. Forul condus de Emanoil Neagu va sprijini majoritatea cluburilor sportive de anvergura din judet, iar daca bugetul va permite, sumele catre acestea vor fi marite in toamna. Este pentru al doilea an consecutive in care Primaria Buzau nu da nici un ban sportului.
Stejarul Buzau este una din principalele structuri sportive din judet care beneficiaza de suportul financiardin partea Consiliului Judetean Buzau. Rugbistii buzoieni sunt constienti care nu vor primi nici un ban din partea municipalitatii si totusi spun ca banii din partea autoritatilor judetene sunt suficienti pentru a duce la bun sfarsit actuala stagiune.
Oficialii gruparii din Parcul Tineretului spera ca suma sa fie marita in toamna, atunci cand sunt mari sperante ca o majorarea a bugetului sa aiba loc in urma unei rectificari la nivel judetean.
Echipa locala de handbal masculin, HC Buzau 2012 va primi 400.000 de lei, cea mai mare suma acordata unui club buzoian, urmata de formatia de rugby cu 300.000 de lei. Pe locul trei in topul finantarilor se afla HM Buzau, cu 150.000 de lei. 25.000 de lei vor mai primi cluburile de sah si 50.000 de lei futsalul. 10.000 de lei se vor indrepta catre echipa de fotbal feminin din Ramnicu Sarat.

REPORTER: ANDREI PITIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ