Claudiu Damian, un nou mandat la Spitalul Județean

0
16

Atragerea de personal, unul dintre obiectivele propuse
Claudiu Damian, directorul Spitalului Județean Buzău a obținut un nou mandat la conducerea unității pentru următorii 4 ani. Consiliul de Administraţie al Spitalului Județean de Urgență Buzău a scos la concurs postul de manager, pentru funcție înscriindu-se o singură persoană.
Economistul Claudiu Damian va conduce Spitalul Județean Buzău în următorii patru ani. După ce și-a susținut proiectul de management, fiind și singurul candidat pentru postul de director, Claudiu Damian a obținut un nou mandat pentru o perioadă de 4 ani.
Printre obiectivele propuse în noul mandat se numără atragerea de personal medical superior, reorganizarea structurii de paturi în vederea creării de compartimente noi, respectiv recuperare respiratorie şi recuperare neurologică, înfiinţarea secţiei de îngrijiri palliative și reorganizarea activităţii ambulatoriului de specialitate.
Totodată, la nivelul celei mai mari unități spitalicești din județ sunt în derulare mai multe proiecte de investiții, respectiv dotarea ambulatoriului de specialitate, extinderea secției UPU-SMURD și înlocuirea tuturor instalațiilor de oxigen.
„Sarcina prioritară a spitalului o reprezintă asigurarea asistenţei medicale de specialitate (spitalicească şi ambulatorie). De asemenea, calitatea actului medical rămâne o prioritate pentru noi, cu respectarea condiţiilor de cazare, igienă, alimentaţie şi de prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale.”, a transmis Claudiu Damian, directorul Spitalului Județean Buzău care se află la conducerea insituției din anul 2014.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ