Clubul Sportiv Gloria are imn

0
164

După ce au reușit să atingă performanță după performanță, sportivii Clubului Gloria au și un imn care să îi reprezinte. După câteva luni de muncă, o compoziție menită să reprezinte echipele a fost lansată la Buzău. Imnul a avut lansarea oficială astăzi, iar în week end se va auzi în bozele din arenele sportive.
După ce a fost înființat și readus la viață în 2017, Clubul Sportiv Gloria a reușit să înființeze secții pentru aproape toate sporturile. În cei doi ani de funcționare, mulți dintre sportivi au făcut și performanță, unii dintre ei reușind să promoveze în ligile superioare. Pentru a atrage suporterii în număr cât mai mare alături de el și pentru a deveni cunoscut și în țară, Clubul sportiv Gloria are și un imn.
Imnul a fost lansat astăzi, iar începând din acest sfârșit de săptămână se va auzi în boxele în arenele sportive, la fiecare competiție.
Pentru imnul Gloriei a lucrat o echipă, timp de câteva luni. Vocea îi aparține interpretului Eduard Antochi, iar muzica este compusă de buzoianca Dora Găitanovici.
Imnul oficial al Clubului Sportiv Gloria Buzău se va auzi pentru prima dată sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor la meciul de handbal dintre SCM Gloria și CSM București, și o jumătate de oră mai târziu la stadion, la meciul de fotbal Gloria – Botoșani II.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ