CLUBURILE ACUZĂ, PRIMĂRIA SE APĂRĂ! „Nu e rea voință. Nu permite legea”

0
344

Reacție a municipalității buzoiene la plângerile formulate în ultimele zile de cluburile sportive din oraș. Reprezentanții echipelor de handbal, volei, rugby și futsal au criticat primăria după anunțul cp nu se mai pot aloca bani pentru sport. Astăzi, noul purtător de cuvânt al primăriei, a anunțat la la mijloc nu este vorba de rea-voință, ci de respecetarea legii.
În aceste condiţii, HM Buzău şi Luceafărul au declinat participarea în Liga I de handbal și futsal, iar echipa de volei nu se va mai înscrie nici măcar în liga a doua. Nu se vor da bani nici măcar pentru mult-discutatul Centru de Execelență în fotbal.
Pe de altă parte e de văzut dacă se va mai ajunge ca la Buzău să funcționeze o selecționată de juniori din toată țara, pompos denumită Centru de Excelență în Fotbal. Proiectul nu a fost aprobat până acum în Consiliul Local, iar 10 consilieri locali, de la PNL, PMP, PSRO plus independentul C-tin Ionescu sunt deciși să voteze împotriva proiectului. Întrucât la mijloc e prins și stadionul de atletism, proiectul va fi respins la vor întrucât în privința obiectivelor de patrimoniu e necesar votul a două treimi dintre consilieri.

REP: ANDREI PIŢIGOI;
OP.: LAURENŢIU GROZEA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ