COADĂ LA MAGAZINUL STAȚIUNII DE CERCETARE LEGUMICOLĂ

0
475

Într-o piață plină de produse artificiale, magazinul Stațiunii de Cercertare Legumicolă vinde produse sănatoase, gustoase și naturale. Tot mai mulți buzoieni au început să cumpere legume de la magazinul Staţiunii. Oamenii au început să aleagă legumele crescute în serele stațiunii, în detrimentul celor din supermarket sau din piață, criteriul principal fiind gustul.
Buzoienii au luat la asalt magazinul Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare Legumicolă .Cozile zilnice ne arată faptul că legumele puse la vânzare sunt pe placul oamenilor.Mulți aleg produsele de aici față de cele din piață deoarece consideră că sunt mult mai sănătoase și gustoase.
Legumele sunt pe placul buzoienilor, iar mulți dintre ei vin aproape zilnic pentru a se aproviziona de la magazinul stațiunii.Ei admit faptul că legumele sunt naturale și nu sunt stropite cu substanțe chimice.
Legumele existente în magazin sunt crescute natural şi au un gust deosebit. Magazinul este situat pe strada Frăsinet și este deschis zilnic, între orele 7:30 și 16:00, uneori prgramul poate fi prelungi în funcție de cererea clienților.

DENISA IRIMIA/ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ