COD ROȘU DE ACCIDENTE PE ȘOSELE BUZOIENE

0
66

A fost cod roșu de accidente, astăzi, pe șosele din județ. Două evenimente rutiere, produse aproape în același timp, s-au produs la Râmnicu Sărat și Vernești. Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost grav rănite în urma celor două accidente, care au avut drept cauză conducerea imprundentă.
Primul eveniment anunțat prin 112 s-a produs pe strada Costieni din Râmnicu Sărat. Un șofer în vârstă de 65 de ani a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul a ajutat la scoaterea a doi pasageri din autoturism, apoi a decedat, cel mai probabil din motive medicale.
La scurt timp, un alt accident a fost anunțat la numărul unic de urgență. Un șofer de 36 de ani care se deplasa dinspre Vernești către Zorești, pe fondul neatenției în conducere, a lovit un alt autoturism aflat în fața sa, care se angajase în efectuarea maneverei de viraj spre stânga.
În urma impactului, mașina condusă de șoferul de 36 de ani a ieșit în afara părții carosabile, iar bărbatul și un pasager au fost răniți. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.
Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ