COLEGIUL HASDEU, ÎNCHIS CU O ZI MAI DEVREME

0
48

Cu o zi înainte de închiderea tuturor unităţilor de învăţământ din judeţul Buzău, Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu şi-a suspendat cursurile. Decizia a fost luată de autorităţi ca urmare a faptului că unul dintre elevii liceului a intrat în contact direct cu femeia în cazul căreia a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus.
Prin hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în perioada 11- 22 martie, toate unităţile de învăţământ vor fi închise pentru a preveni răspândirea coronavirusului. La propunerea Direcției de Sănătate Publică Buzău, s-a decis suspendarea cursurilor la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu din municipiul Buzău începând cu data de 10 martie, cu o zi mai devreme, decât data stabilită la nivel naţional.
Liceul a luat măsuri de dezinfectare a tuturor spaţiilor şcolare. Totodată, conducerea Colegiului Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu a anunţat printr-un comunicat de presă că, în perioada în care cursurile sunt suspendate, profesorii vor lucar cu elevii prin intermediul platformei educaţionale Adsevio. Reprezentanţii liceului fac, de asemenea un apel la calm către elevi părinţi şi profesori, care împreună trebuie să gestioneze cât se poate de bine acestă situaţie. În această perioadă, în care elevii vor sta acasă nu se vor desfăşura activităţi educaţionale, sportive sau culturale, în incinta Colegiului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ