COLEGIUL PREFECTURAL, ŞEDINŢĂ PRIN TELEFON

0
81

În premieră, şedinţa Colegiului Prefectural s-a desfăşurat de la distanţă. Membrii Colegiului au participat la întâlnirea coordonată de prefectul judeţului prin intermediul telefoanelor. Dacă starea de urgenţă se va prelungi, următoarea şedinţă s-ar putea organiza în regim de videoconferinţă.
Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a condus luni, prima ședință a Colegiului Prefectural în sistem audioconferință.Şefii instituţiilor deconcentrate din Buzău, care sunt membri ai colegiului au fost instruiți pentru a putea participa la audioconferință, cu ajutorul telefoanelor mobile sau al altor dispozitive. Ședința ordinară a Colegiului Prefectural s-a desfășurat fără probleme tehnice, iar membrii și-au putut prezenta informările.

Astfel, reprezentantul APIA Buzău a prezentat informarea privind schemele de sprijin ce pot fi solicitate de către fermieri în anul 2020, cu finanțare de la bugetul național și comunitar, iar reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Muncă a prezentat raportul privind accidentele de muncă și bolile profesionale înregistrate la Buzău în anul 2019.

În funcție de evoluția COVID-19 în România, Instituția Prefectului este pregătită din punct de vedere tehnic să asigure, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, condițiile necesare pentru desfășurarea ședințelor Colegiului Prefectural, inclusiv în regim de videoconferință.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ