Comandament de sărbători

0
11

Atenție la “orașul magnet”1
Prefectul județului Buzău Daniel Țiclea le-a tranmis șefilor instituțiilor de forță ca în perioada sărbătorilor să se mobilizeze astfel încât să nu fie înregistrate evenimente nefaste. Mai în glumă, mai în serios, reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat atenție sporită în ceea ce privește “orașul magnet”, municipiul Buzău.
Polițiștii buzoieni vor desfășura ample acțiuni atât în trafic, pentru descurajarea celor care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice cât și a celor care calcă mai tare decât prevede legea, pedala de accelerație. Vor fi desfășurate controale și în plan economic.
Pe de altă parte, jandarmii și pompierii buzoieni vor fi angrenați de sărbători în activități de asigurare și păstrare a liniștii publice în zonele turistice aglomerate, cu precădere la munte.
Majoritatea unităților de cazare din județul Buzău au fost ocupate iar evenimentele dedicate Crăciunului vor strânge un număr mare de oameni. Din acest motiv autoritățile s-au mobilizat astfel încât sărbătorile să se desfășoare fără incidente.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ