COMENTARII DESPRE DRAGNEA

0
29

Politicienii buzoieni au fost rezervați
Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a fost eliberat din închisoare, după ce a ispășit două treimi din pedeapsă. Politicienii buzoieni au fost rezervați în comentarii, dar au existat și opinii din partea a doi membrii PSD și USRPLUS.
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea s-a aflat în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Fostul lider a spus că se consideră „un deținut politic” și că se gândește dacă va reveni în politică. „Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a declarat Liviu Dragnea. Actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe FACEBOOK:

“Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.
Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.
#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene.”
Pe de altă parte deputatul USRPLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, a precizat tot pe FACEBOOK faptul că ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare îl întristează.

EMANUEL UNGUREANUFACEBOOK

“Mă iertați că vă deranjez cu un anunț!
Am auzit că a ieșit Dragnea din pușcărie înainte de vreme.
Puțin trist.
Mai trist este însă faptul că, după sesizarea mea făcută pe numele lui Dragnea la ANI am primit după 3 ani răspunsul că nu s-a găsit nimic în neregulă cu averea liderului PSD…
Deci, și dacă mai intră Dragnea în pușcărie de 2 ori nu vom avea de unde recupera prejudicial. Omul e oficial, sărac, conform ANI…”

Liderii liberali de la Buzău nu au comentat pe marginea subiectului, nici cei ai PMP.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ