COMERCIANȚI RESPONSABILI

0
130

Conducerea Instituției Prefectului a avut o întâlnire cu reprezentanții piețelor agroalimentare din Buzău și Râmnicu Sărat. În cadrul ședinței, au fost discutate măsurile speciale care se impun în această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale, măsuri ce trebuie să fie în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare.
Reprezentanții piețelor agroalimentare desfășoară constant, în această perioadă, acțiuni de dezinfectare a spațiilor de expunere și de comercializare, a zonelor de acces. În acest context, echipe nixte vor patrula în interiorul piețelor și vor verifica respectarea legislației în vigoare. Comercianții se dovedesc a fi responsabili și conștiincioși.
Un accent deosebit se pune pe necesitatea de a evita aglomerația în interiorul halelor iar conducerea Direcției Sanitar Veterinare dă asigurări că se respectă cu strictețe regulile de igienă.
Prefectul județului Buzău, a solicitat tuturor instituțiilor abilitate să se asigure că obiectivul numărul 1 al acțiunilor de verificare și control din această perioadă este protejarea sănătății populației.

IULIANA SÎRBESCU/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ