Comisarul Corrado Cattani a descins la Primăria Buzău

0
4

Ce rugăminte a avut primarul Toma către starul italian
Buzău International Arts Festival a revenit la Buzău cu cea de a doua ediție onorată de îndrăgitul actor italian Michele Placido, cunoscut de români drept comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatița. De această dată actorul a îmbrăcat haina de regizor prezentând la Buzău filmul Isolation, o peliculă în care a scos în evidență efectele pandemiei și modul în care măsurile luate de către autoritățile din întreaga Europa s-au răsfrânt asupra societății. Starul din La Piovra a participat la o conferință de presă, alături de organizatorii BIAF și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma care a avut o rugăminte către starul italian.
Actorul Michele Placido care a jucat în peste 100 de filme și piese de teatru iar serialul Caracatița a fost unul dintre cele mai iubite filme ale anilor ’90.
Michele Placido a declarat că înainte de conferința de presă a purtat o discuție interesantă cu primarul municipiului Buzău pe teme strâns legate de cinematografie.
Pentru organizatori evenimentului aducerea lui Michele Placido la Buzău a reprezentat o munca titanică având în vedere proiectele în care actorul italian este implicat. În luna noiembrie a acestui an un alt film va urma sa fie lansat în Italia și poate cu puțin noroc pelicula va rula și în cinematografele din România.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ