Compania de Apă de vină pentru inundaţii! După potop primarul Constantin Toma explică

0
81

De vină pentru inundaţiile de pe Viilor se face Compania de Apă. Este răspunsul primarului Constantin Toma oferit astăzi jurnaliştilor chiar pe strada cu pricina. Societatea care se ocupă de administrarea reţelelor de canalizare ar fi trebuit să efectueze lucrările de mentenanţă, a adăugat edilul. Reprezentanţii companiei au răspuns că reţelele sunt în mod frecvent verificate iar inundaţia s-a datorat volumului mare de precipitaţii căzute într-un timp foarte scurt.
După potopul de aseară şi inundaţiile de pe strada Viilor, primarul Constantin Toma a explicat în această dimineaţă care au fost cauzele fenomenului. Compania de Apă nu s-a preocupat de curăţarea canalizării iar apa a refulat în curţile oamenilor.
Este o problemă de management, a adăugat primarul Constantin Toma.
Contactat telefonic, Ionescu Constantin, independentul din Consiliul Local Municipal, angajat al Companiei de Apă, a declarat că mentenanţa canalizării nu face parte din fişa postului său.
În numele directorului Ionel Tescaru, nominalizat de primarul Constantin Toma, a vorbit Dumitru Cristea, directorul tehnic al Companiei de Apă. Acesta a explicat faptul că inundaţiile s-au produs ca urmare a volumului mare de apă nicidecum din pricina unei canalizări subdimensionate sau necurăţate.
Aseară pe strada Viilor mai multe locuințe au fost inundate fiind nevoie de intervenția autorităților pentru a scoate apa din casele buzoienilor.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ