Companiile Consiliului Județean, măr al discordiei

0
22

Liberalii anunță o ruptură în PSD
Anunțul recent al președintelui Consiliului Județean Buzău legat de înființarea a două companii județene de apă-canal și transport persoane este caracterizat de liberali drept o ruptură în PSD. Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău consideră că între președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a izbucnit un conflict.
“Alarmă la PSD Buzău! S-a rupt lanțul de iubire! Președintele PSD al Consiliului Județean Buzău lovește fără milă în primarul Toma PSD și decide să-și facă propriile firme de transport și apă săpând groapa prietenului Toma”, consideră președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.”
Postarea liderului PNL pe Facebook vine la scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat că are în vedere înființarea a două companii județene.
Liderul PNL Buzău consideră că președintele Consiliului Județean ar fi pus într-o poziție ingrată întrucât companiile municipiului fac profit funcționând în raza de competență a județului.
SURSA GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK
<…Toma a cam intrat pe "terenul" lui Neagu cu TransBus și Compania de Apă și banii ajung la primărie și mai puțin la CJ…De altfel, Neagu amenință că se retrage și din "combinația" Gloria…>
Referitor la clubul FC Buzău, președintele Neagu a mai susținut că se va retrage din proiect și nu va mai finanța echipa în situația în care nu vor exista rezultate.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ