COMUNELE, ÎN  SĂRBĂTOARE

0
751

Trei localităti din judetul Buzau si-au serbat ziua de Sfânta Maria. Autoritătile locale din Cănesti, Cozieni si Murgesti au organizat sărbătoarea comunei si sute de localnici au venit să se distreze. Artisti locali, dar si interpreti cunoscuti la nivel national au urcat pe scenele din cele trei comune pentru a-i incanta pe cei prezenti.

De Adormirea Maicii Domnului, trei comune au fost în sărbătoare. După ce dimineața, localnicii au mers la biserică, după amiză s-au distrat. Autoritățile locale din comunele Cănești, Murgești și Cozieni au organizat ziua comunei. La Cănești, pe scena amenajată au urcat artiști îndrăgiți, precum Maria Chiojdoiu, Lorena Crăciun, Răzvan Motoc, Andrada, Formația Dan Coreeanu, Filofteia Drăghici, Maria Dumitru, Ion Băicuș, iar cei mai așteptați au fost Nemuritorii și Emilia Ghinescu.

La Murgești, sărbătoarea a început după ora 16. Localnicii veniți să petreacă de ziua comunei au fost încântați de piesele interpretate de Alexia Tarcoci, Iulia Papazissu, Ionela Bănică, Gabriela Bolocan, Nicolae Oprișan și Violeta Constantin.

Și la Cozieni a fost sărbătoare mare. Primarul comunei, Gigel Daniel Panaitescu și Consiliul Local au organizat ziua comunei, iar pe scenă au urcat Andreea Baboi, Balada, Teodora Bârsan, Chihlimbar, Nemuritorii, Zavera și Corina Chiriac.

Evenimentele s-au încheiat cu promisunea din partea autorităților locale că sărbătorile comunelor vor fi organizate și anul viitor. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ