CONCEDIERE ÎN MASĂ LA PRESTCOM! 19 SALARIAȚI SUNT ÎN PREAVIZ

6
4371

O treime dintre angajații firmei Prestcom Service, societate a Primăriei Buzău, sunt în preaviz. 17 au fost concediați și doi și-au dat demisia.
Administratorul special al societății, C-tin Crețu, nu garantează că acestea sunt ultimele disponibilizări: „Nu pot să promit așa ceva. Dacă nu vom avea comenzi e posibil să recurgem și la alte concedieri. Din fericire Primăria Buzău și-a schimbat atitudinea față de societatea nostră. Domnul primar C-tin Toma ne-a promis ajutor, în sensul în care ne va oferi spre asfaltare câteva străzi din cele 56 rămase neasfaltate în oraș.  De altfel, societatea și-a schimbat și profilul. De la schimbarea țevilor am trecut la asfaltare. Deja ne-a fost alocată Aleea Plopilor, dar din păcate e iarnă și nu putem lucra”.
Societatea a rămas să funcționeze momentan cu 34 de persoane.
PrestCom a fost salvată de la faliment și este în reorganizare juridică.

Auraș Tereacă

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Sa facut abuz de PUTERE ….vedeti sesizarea nr 103929 de la DL PRIMAR cum sa pastrezi 15 TESAsi 19 lucratori?
    Acest domn dupa ce a nenorocit aceasta firma face abuz de putere si trimite in somaj oameni care au avut puterea sa ii spuna in fata MAGARIILE FACUTE
    DL TEREACA cititi SESIZAREA si urmariti din nou INTERVIUL.

  2. Si cu ce asfalteaza bai frate marele carmaci de la Prestcom, are un ifron antic vechi si de demult o raba si un saviem. tataie Cretu da-ti demisia ca esti penibil

  3. Multumim din inima partidului, domnul Cretu are din nou suportul primariei. Bravo domnu Cretu. Esti marele castigator. Ti-a aruncat domnul primar un os sperand ca vei reusi sa iesi si din aceasta iarna. Mare om esti mare carmaci!

  4. Ce s-a intamplat in cei 8 ani de domnie a marelui voievod Cretu Constantin e demn de evul mediu. Maria Ta noi prea umilii tai supusi, cei care am ramas sa te slujim, prea iubite conducator ce ne duci la pierzanie, iti multumim pentru conditiile mizerabile in care ne tii, conditii care in nicio tara civilizata membra a uniunii europene nu le va visa cineva, pentru salariile bune pe care ni le dai …o data la trei luni, pentru grija parinteasca ce ne-o porti…Plecati bai fratilor voi care-ati mai ramas, aveti putina demnitate si nu lasati despotul sa va calce-n picioare. Ce va mai poate oferi, doar premiul cel mare – SOMAJUL. Nu vedeti ca nu e-n stare de nimic, nu stiu de unde atata aroganta intr-un om atat de slab pregatit din toate punctele de vedere! Are doi agramati care ii executa ordinele, oameni mai de soi nu putea tine pe langa el. Oamenii de calitate au plecat, si-au dat seama cu cine aveau de-a face.

LĂSAȚI UN MESAJ