CONCEDIERI ȘI ANGAJĂRI LA PRIMĂRIA BUZĂU! Sporuri tăiate, venituri reduse cu 25% la unii salariați

0
273

Luna septembrie este așteptată cu sufletul la gură de angajații Primăriei Buzău. Agenția Națională a Funcționarilor Publici va aviza noua organigramă cu personalului din palatul Comunal. Sunt așteptate tăieri salariale dar și concedieri de personal.

Primarul municipiului Buzău a precizat astăzi că veniturile unor angajați se vor subția după ce controlorii Curții de Conturi au declarat ilegale a seamă de sporuri. Ba mai mult, sumele cheltuite nelegal în ultimii ani prin acordarea de sporuri au fost imputate fostei conduceri.
Referitor la concedierile de personal din Primărie, edilul nu a oferit un număr precis. Pe lîngă cei peste 300 de polițiști locali anunțați deja, pe lista celor care vor fi trimiși în șomaj se mai regăsesc zece angajați ai Centrului Cultural “Alexandru Marghiloman” și funcționari din cadrul Direcției Economice. Primarul a fentat întrebarea jurnalistului și a vorbit mai mult despre angajările care se vor face în Primărie.
Numărul exact al celor care vor fi dați afară din primăria Buzău nu s-a anunțat public până acum, iar reducerile salariale conform unor informații provenite de la o parte a salariaților se ridică la 25%.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ