CONCLUZIILE LIBERALILOR DUPĂ ALEGERI

0
64

Liberalii buzoieni au pierdut alegerile pentru primăriile celor două municipii, Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi pe cea pentru şefia Consiliului Judeţean. Scorul obţinut în urma votului de duminică nu îi avantajează nici din punct de vedere al numărului mandatelor de consilieri. Liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu se declară însă mulţumit de faptul că partidul va avea primari în 10 comune.
Liderii PNL Buzău au fost extrem de prudenţi, imediat după încheierea alegerilor şi nu au dat declaraţii. În cursul nopţii de duminică spre luni au aşteptat rezultatele numărătorilor paralele din secţiile de votare, iar luni dimineaţă, preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Cristi Romanescu a organizat o conferinţă de presă, în care a comentat ceea ce s-a întâmplat în campanie şi la vot. De la conferinţă a lipsit Adrian Zoican, candidatul liberalilor pentru Primăria Buzău.
Deşi ţinta electorală nu a fost atinsă liderul PNL Buzău se declară mulţumit de numărul de primari pe care partidul îi are în judeţ în urma alegerilor.
Cristi Romanescu a comentat şi rezultatul înregistrat de doctorul Adrian Zoican, candidatul PNL pentru postul de primar al Buzăului.
În ceea ce priveşte situaţia la Consiliul Judeţean, liberalii estimau până la aflarea datelor finale, un procent de 18-19 la sută pentru consilieri şi la 20 de procente pentru funcţia de preşedinte pentru care a candidat Cristi Romanescu.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ