CONCURENȚĂ ACERBĂ LA POLIȚIA LOCALĂ

0
236

Concurență acerbă pe posturile de conducere din Poliția Locală Buzău. Dacă pentru funcția de director executiv se luptă u singur candidat, pentru cele de adjunct, respectiv de șef serviciu rutier, s-au înscris mai mulți aspiranți. Unii dintre ei sunt foști ofițeri de poliție, actualmente pensionari. Candidații își vor demonstra priceperea la proba scrisă a concursului, programată luna viitoare.
Perioada de înscriere la cocursul de ocupare a funcțiilor de conducere din cadrul Poliției Locale s-a încheiat. În urma analizării dosarelor, în cursă a rămas un singur candidat pentru postul de director executiv al Poliției Locale. Este vorba despre fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție, Ion Marin.
Pentru funcția de director adjunct se anunță concurență serioasă. Trei candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea acestei funcții. Cei care vor susține proba scrisă sunt Ionel Moise, Cornel Dumitrașcu și Marian Florinel Ioniță.
Pentru funcția de șef Serviciu Circulație și Disciplină Rutieră sunt și mai mulți aspiranți. Inițial, s-au înscris șase candidați, dar doi dintre ei au fost repinși în urma analizării dosarelor pe motiv că nu îndeplinesc condițiile de studii. Astfel în cursă au rămas patru candidați, și anume Viorel Niță, fost ofițer în cadrul Poliției Județene, actualmente pensionar, Marian Nicolae Șerbulea, fost polițist la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău, precum și Liviu Dorinel Niță și Robert Daniel Dragomir.
Candidații declarați admiși după proba dosarelor urmează să susțină examenul scris pe 13 iunie.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ