CONCURENȚĂ LA COMPANIA DE APĂ

0
246

Concurență acerbă pe posturile din Consiliul de administrație al Comapniei de Apă. Pentru cele 5 locuri vacante se bat 7 candidați. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău a decis ca proba interviului să fie susținută pe 15 iunie, înainte de perioada oficială de vacanță. După această etapă, se va stabili cine va face parte din cel mai important for al operatorului regional de apă și canal din Buzău.
La ultima şedinţă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău au fost votate bugetele de investiţii şi cheltuieli ale Companiei de Apă, aşa cum au fost aprobate de consiliul interimar de administraţie al operatorului regional. În plus, s-a convenit ca, pentru concursul de ocupare a posturilor din forul administrativ al Companiei de Apă, să se facă o derogare. Mai precis, interviurile candidaților se vor ține pe 15 iunie, înainte de perioada oficială de vacanță.
Cei șapte cadidați înscriși până acum sunt Gheorghe Șerban, consilier și profesor la Pătârlagele, Ion Bogdan, director la Poșta Română- filiala Buzău, Hinta Petruț, consilier local din Râmnicu Sărat, avocatul Lucian Sălcuțan, Simona Săvulescu, Zoița Manuela și consilierul juridic Radu Nedelcu. Se anunță o concurență strânsă pentru că, în final, din cei șapte candidați vor fi numiți 5 membri în consiliul de administrație al Companiei de Apă Buzău.
Din luna martie, operatorul regional de apă şi canal funcţionează cu un for interimar, alcătuit din doi funcţionari din Palatul Comunal, doi consilieri judeţeni şi un trimis al Primăriei Râmnicu Sărat.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ