Concurs culinar presărat cu suflet! Polițiștii buzoieni au gătit pentru 25 de vîrstnici

0
122

Politistii buzoieni au organizat astăzi un concurs culinar cu scop caritabil. Trei echipe din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au pregătit bucate alese si deserturi delicioase pentru a dovedi faptul că, pe langă calitătile dovedite în cadrul misiunilor specifice, se pricep si în bucătărie. Câstigătorii au primit medalii si aplauze iar preparatele au fost Asezămîntului pentru bătrîni Sf.Sava de la Cîmpeni.
Emoții mari pentru o parte dintre polițiștii buzoieni. Astăzi cîmpul de luptă s-a mutat într-una dintre bucătăriile unui restaurant din municipiul Buzău. Au pus în cui uniformele de polițist, și-au tras șorțurile si s-au instalat în bucătărie. Cu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectoratul Județean Buzău s-a gîndit că nu ar fi rău să organizeze un concurs culinar și preparatele să fie oferite vîrstnicilor din Așezămîntul Sf.Sava de la Cîmpeni.
Cele trei echipe au avut de pregătit cîte o supă, peste și un desert. Printre polițiștii-bucătari și boboci angajați anul trecut din rîndul civililor.
După aproape 2 ore, mîncarea a fost pregătită. Polițiștii au montat în farfurie preparatele și le-au prezentat juriului pentru departajare. Laurențiu Pantazi, șeful inspectoratului de poliție a fost numit reprezentant al juriului si tot el a anuntat si cîștigătorii. Locul trei a fost ocupat de echipa Poliției Rîmnicu Sărat, pe treapta a doua a podiumului a urcat echipa de Ordine Publică din cadrul IPJ Buzău iar cîștigătorii, agenții din cadrul Poliției de Proximitate.
Concursul culinar tinde să devină o tradiție pentru polițiștii buzoieni. Pe lîngă bucuria de a fi nominalizați cei mai buni bucătari oamenii legii s-au bucurat să doneze preparatele unor bătrîni.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ