CONCURS CULTURAL- SPORTIV, LA POGOANELE

0
274

Peste 100 de elevi și profesori din orașul Pogoanele și comunele limitrofe au participat, duminică, la prima ediție a unui concurs cultural sportiv, organizat sub egida ”România în anul Centenarului Marii Uniri”. La evenimentul organizat pe terenul de fotbal din localitate a participat și antrenorul Ilie Stan, fiu al localității, care a cunoscut consacrarea ca jucător la echipa Steaua București.
Prima ediție a concursului cultural sportiv a fost organizată de către conducerea Liceului Tehnologic din Orașul Pogoanele, în parteneriat cu Consiliul Local și primăria din localitate. Cântecul și dansul au animat manifestarea cultural sportivă preț de aproape patru ore.
Vremea a ținut cu organizatorii, pe scena amplasată lângă terenul de fotbal din Pogoanele evoluând sub ropote de aplauze mai multe grupuri artistice formate din elevii școlilor participante.
La evenimentul de duminică au participat elevi de gimnaziu din comunele Scutelnici, Luciu, Padina, Largu, dar și de la liceele teoretice din Pogoanele și Rușețu.
După festivitatea de premiere a micilor artiști a urmat și întrecerea sportivă intre școli, unde fotbalul a făcut deliciul celor prezenți. La finalul competiției antrenorul Ilie Stan, născut în orașul Pogoanele, le-a împărțit micilor fotbaliști mingi semnate cu autograf.
Spectacolul s-a încheiat după aproape 4 ore.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ