CONCURS DE CULTURĂ GENERALĂ, PENTRU LICEENI

0
73

Opt echipe de liceeni s-au înfruntat, sâmbătă, într-un concurs de cultură generală organizat de Primăria municipiului Buzău. Evenimentul încheie seria manifestărilor organizate anul acesta pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.
Şase runde de întrebări au avut de parcurs tinerii elevi de liceu, participanţi la concursul de cultură generală, organizat sâmbătă, de Primăria municipiului Buzău. Întrecerea inedită a fost moderată de un medic militar, campion naţional la astfel de întreceri, buzoian la origine.
Concursul de cultură generală adresat elevilor de liceu se înscrie în seria evenimentelor organizate de municipalitatea buzoiană pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.
Tinerii concurenţi au dovedit că au cunoştinţe solide de istorie, ştiinţă, artă şi cultură. La final, câştigătorii au plecat primit premii din partea organizatorilor, ce au constat în biciclete şi seturi de cărţi, dar cel mai important câştig a fost pentru toţi liceenii participanţi, a fost experienţa unui concurs de cultură generală.

LAURENŢIU MARINOV/ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ