Concurs de directori cu scântei

0
515

Laurențiu Țepeluș revendică postul de director la Colegiul B.P.Hasdeu
Inspectoratul Școlar Județean a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Buzău. Până în data de 26 septembrie cei interesați să participe la concurs își pot crea cont, se pot înscrie și pot încărca în format digital actele necesare dosarului.
Dosarele astfel completate și transmise de candidați vor fi evaluate în perioada 27-29 septembrie iar rezultatele după evaluarea acestora vor fi anunțate pe 7 octombrie. Proba scrisă este programată pentru data de 15 octombrie, interviurile se desfășoară între 15 noiembrie – 8 decembrie 2021 iar rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie.
Cea mai titrată instituție de învățământ din județul Buzău, Colegiul Național “B.P.Hasdeu” se va confrunta și cu cea mai mare problemă în legătură cu ocuparea postului de director. Asta pentru că Laurențiu Țepeluș, fostul manager al liceului, a revendicat funcția deși ocupă o poziție de parlamentar.
Până la o decizie finală, inspectoratul va organiza concurs pentru ocuparea funcției de director la Colegiul Național Hasdeu.
Contactat telefonic, deputatul Laurențiu Țepeluș nu a dorit să comenteze subiectul în schimb a precizat că în situația în care instanța îi va da dreptate atunci pe postul de director s-ar putea afla două persoane. În prezent pe rolul Secției I Civilă a Tribunalului Buzău se află un proces intentat de către parlamentarul PSD împotriva Inspectoratului Școlar.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ