CONCURS PENTRU ŞEFIA POLIŢIEI LOCALE

0
55

Primăria Buzău a scos la concurs, postul de şef al Poliţiei Locale. De asemenea, urmează să fie organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de director executiv adjunct şi de şef serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră din cadrul Poliţiei Locale. Potrivit anunţului postat pe site-ul Primăriei Buzău, dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 19 martie. Proba scrisă pentru fiecare din cele trei funcţii este programată pentru ziua de 2 aprilie, iar interviul pe 5 aprilie. În prezent, director executiv interimar al Poliţiei locale este Adrian Teodorescu, numit în funcţie în vara anului 2016.

ŞEDINŢĂ EXTRORDINARĂ LA C.J.

Consilierii judeţeni sunt convocaţi într-o şedinţă extraordinară în ziua de 6 martie. Şedinţa are pe ordinea de zi un singur punct, anume, modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Buzău pentru stabilirea unui mandat special reprezentantului judeţului Buzău, în Adunarea Generală a Acţionarilor la Societatea ,,Compania de Apă”.

SANCȚIONAȚI PENTRU DRIFTURI

8 șoferi din Buzău şi Mărăcineni, cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani au fost depistați de polițiști în timp ce aceștia și-au testat miercuri mașinile în parcările unor supermarketuri din oraș. În consecință, oamenii legii au aplicat amenzi  pentru 4 dintre teribiliști. Aceștia au fost sancționați cu câte 4000 de lei fiecare. Alți șoferi au primit amenzi mai mici, ceea ce a dus la un cuantum total de 4600 de lei.

VINEREA MARE, ZI LIBERĂ

Deputații au votat ca Vinerea Mare să fie zi liberă pentru români. Propunerea legislativă a fost iniţiată de un grup de 42 de senatori şi deputaţi din întreg spectrul politic şi a fost adoptată de Senat în calitate de primă cameră sesizată. Inițiatorii precizează că Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri dinaintea Paștelui și astfel ultima vineri din Postul Mare, care se mai numește  Vinerea seacă, pentru că mulți români au obiceiul de a ține post negru.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ