Concurs si in aprilie la Spitalul Județean Buzău! Zeci de posturi disponibile

0
77

Luna viitoare, Spitalul Judetean organizează un alt concurs pentru ocuparea unor posturi de medici si farmacisti. Este cel de-al treilea concurs pe care cea mai mare unitate spitalicească din judet îl organizează de la inceputul anului. Numai la inceputul acestei luni au fost scoase la concurs zeci de posturi pentru asistenti medicali si infiermieri.
Lipsa medicilor din Spitalul Județean Buzău va fi acoperită prin noi angajări. Luna viitoare va fi organizat un alt concurs. Se caută câte doi medici la UPU-Smurd și Gastroenterologie și cîte unul pentru secțiile Medicină Internă, Pediatrie, ORL, Oncologie, Urologie, Medicină fizică, Laborator Radiologie, Boli infecțioase și Chirurgie generală.
De asemenea sunt scoase la concurs posture pentru secțiile Nefrologie, Ortopedie, Boli infecțioase, Pneumologie, Neonatologie, Obstretică – Ginecologie și Chirurgie generală în cadrul Centrului Multifuncțional Pîrscov. Alte trei locuri disponibile sunt scoase la concurs pentru farmaciști.
În prezent Spitalul Județean desfășoară alte două concursuri, unul pentru asistenți medicali, celălalt pentru infirmieri.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ