CONCURSURI RELUATE

0
44

Concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere a institutiilor subordonate Consiliului Judetean Buzau vor fi reluate. Deja procedurile pentru ocuparea fotoliilor de director au fost demarate de către autoritătile judetene. Fată de procedura anuntată în vară, au intervenit câteva modificări care oferă posbilitate mai multor candidati să se înscrie la concurs.

Concursurile pentru ocuparea funcției de director al Bibliotecii Județene Vasile Voiculescu, al Teatrului George Ciprian, al Centrului de Cultură și Artă și al MuzeuluiJudețean vor fi reluate. Deja anunțul pentru ocuparea funcției de conducere a Bibliotecii și a Teatrului a fost făcute publice, iar candidații sunt așteptați să își depună proiectele de management până la sfârșitul acestei luni. Totodată, în următoarele zile vor fi făcute publice și condițiile pentru ocuparea scaunelor de director la Muzeu și la Centrul de Cultură și Artă. Față de concursul anterior, condițiile de participare au fost modificate pentru a oferi posbilitatea mai multor candidați de a se înscrie la concurs.

Concursurile pentru ocuparea funcțiilor de conducere se vor desfășura în două etape, una constă în depunerea unui proiect de management, iar cea de-a doua o reprezintă un interviu înregistrat video. Potențialii candidați își pot depune proiectele până pe 1 octombrie, urmând ca acestea să fie evaluate în următoarele două săptămâni. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească potențialii candidați se referă, în special, la studii și la experiența în domeniu.

Concursurile pentru ocuparea funcției de conducere la instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean au fost suspendate, în această vară, după ce mai mulți candidați s-au plâns de anumite condiții discriminatorii. Între timp, conducerea CJ a făcut demersuri pentru ca aceste discrepanțe să fie eliminate. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ