CONDIŢII SPECIALE PENTRU EXAMENELE NAŢIONALE

0
118

Într-o lună elevii din clasele terminale ar trebui să revină la școală pentru a se pregăti de examene. În iunie, temperaturile sunt peste 30 de grade Celsius, așadar,va fi foarte complicat pentru acei copii să stea 3-4 ore cu mască pe față, având în vedere că majoritatea claselor nu sunt dotate cu aer condiționat.
La Buzău, reprezentanţii Inspectoratului Școlar promit că se vor respecta toate condițiile necesare bunei desfășurări a examenelor. Evaluarea națională se începe pe data 15 iunie, iar Bacalaureatul va începe pe data 22 iunie, cu probele scrise.
Clasele terminale vor reveni la școală pentru pregătirea examenelor naționale. Elevii vor intra pe un culoar și vor ieși pe altul, aşa cum cere Ministerul Educaţiei. De asemenea, tuturor elevilor li se va lua temperature, la intrarea în școală .
Se pune problema dacă în timpul examenelor vor fi elevi, nevoiţi să abandoneze examenele pentru că nu pot rezista trei ore cu mască pe față, în condiţiile în care cele mai multe școli nu au aer condiționat.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ