CONDUCEREA TRANS-BUS A DEMONTAT UN ZVON! „NU DĂM AFARĂ TAXATOARE. MAI ANGAJĂM DOUĂ”

1
360

Taxatoarele Trans-Bus Buzău vor fi disponibilizate imediat după alegerile parlamentare sau mai precis după renegocierea contractului colectiv de muncă. Este un zvon care circulă de ceva vreme printre salariații Trans-Bus.

Astăzi, conducerea Trans-Bus a infirmat această informație. Mai mult, noul director a anunțat că vor fi angajate încă două taxatoare.

Dacă în privința locurilor de muncă, taxatoarele pot sta liniștite, o necunoscută este cuantumul salariului după renegocierea contractului colectiv de muncă.

Trans-Bus numără nu mai puţin de 188 de angajaţi. Vechiul contract colectiv de muncă a expirat iar acum Sindicatul se află în negocieri cu conducerea societății.

În ciuda situaţiei financiare precare s-a adoptat o politică transparentă îndreptată în egală măsură către angajaţi şi clienţi.

În limita posibilităților financiare vor continua și investițiile. O altă măsură e prelungirea programul de funcţionare pe rutele unde călătorii au făcut reclamații.

Dacă pe traseul 6 programul a fost deja prelungit, Trans-Bus va lua aceeași măsură şi pe traseele 9 şi 10 care acoperă zona Industrială.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. De ce nu a dat interviu directorul adevarat al societatii? Cel care se lauda prin orad ca a ajuns unde a vrut si il conduce pe dl Toader cum a facut si pana acum acolo unde au lucrat impreuna? Offf unde esti tu Tepes Doamne.

LĂSAȚI UN MESAJ