CONSCINŢE GRAVE, DUPĂ INCENDIUL DE LA LOPĂTARI

0
457

Situaţie critică după incendiul de săptămâna trecută, de la o fermă din Lopătari. Peste 300 de animale au murit, iar alte câteva sute au suferit arsuri grave şi, acum, au nevoie de tratamente şi îngrijiri din partea veterinarilor.
Incendiul de la Lopătari din cursul săptămânii trecute a fost o adevărată catastrofă din punct de vedere al Direcţiei Sanitar-Veterinare. Sute de animale au pierit în flăcări.
Alte sute de animale au suferit răni foarte grave. Pentru acestea, veterinarii asigură îngrijiri şi tratamente, ale căror costuri nu sunt deloc mici.
Reamintim că pompierii buzoieni au fost solicitaţi, săptămâna trecută, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă şi un adăpost de animale din localitatea Jariştea, comuna Lopătari. La faţa locului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială de transport şi o autoşenilată. Autospecialele au ajuns la circa 3 kilometri de zona de manifestare a incendiului, deplasarea făcându-se de acolo pe jos. În urma incendiului, peste 350 de animale și-au pierdut viața, pompierii reușind să salveze 100 de oi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ