CONSILIER MUNICIPAL, EXCLUS DIN PARTID

0
107

Fostul președinte al Tribunalului Buzău, avocatul Constantin Florescu, a fost exclus din Consiliul Local Municipal Buzău. Decizia a fost luată de PSD Buzău, iar propunerea a plecat de la organizația județeană, sub semnătura liderului, Marcel Ciolacu. Ieri, în cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, locul pe care îl ocupa de obicei, consilierul PSD Constantin Florescu, în partea stângă a edilului orașului, era ocupat se pare de consilierul Sorin Lazăr. Constantin Florescu a avut parte de o mare supriza atunci cand s-a vazut mutat la capătul opus al sălii, în zona consilierilor ALDE.
Încă de miercuri ajunseseră la Prefectură documentele de retragere a sprijinului politic față de Constantin Florescu, decizie luată la propunerea conducerii Organizației Municipale Buzău. Constantin Toma a anunțat, la finalul ședinței, că PSD a retras sprijinul politic față de consilierul Florescu pentru că a avut citam „acțiuni împotriva partidului”.
Constantin Florescu va continua să facă parte din Consiliul Local Municipal până la o decizie finală a instanței. Deși nu s-a pronunțat în acest sens, avocatul a lăsat să se înțeleagă că va contesta decizia partidului.
Reamintim că, în urmă cu ceva timp, consilierul Constantin Florescu a anunțat că va candida pentru funcția de primar al Municipiului Buzau, împotriva lui Constantin Toma. Acesta a adus mai multe acuzații edilului orașului, de-a lungul unor ședințe de consiliu în ceea ce privește ilegalitatea anumitor propuneri de proiecte.

REPORTER ANDREEA ZALESCHI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ