CONSILIERII JUDEŢENI, ÎN BASARABIA

0
25

O delegaţie a Consiliului Judeţean Buzău va participa la o sesiune comună cu Consiliul Raional Dubăsari. Întâlnirea va avea loc în Republica Moldova, în perioada 22-24 martie şi este dedicată evaluării oportunităţilor şi priorităţilor de colaborare bilaterală.
Relaţiile strânse dintre autorităţile buzoiene şi cele din Republica Moldova se concretizează printr-o nouă întâlnire bilaterală. De data aceasta, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, aleşi, dar şi angajaţi din aparatul de specialitate, vor merge luna aceasta la Dubăsari, unde vor participa , la o şedinţă comună cu omologii moldoveni din Consiliul Raional. Vizita are loc la invitaţia autorităţilor din regiunea de peste Prut cu care Buzăul este înfrăţit, iar în şedinţa comună vor fi discutate proiectele pe care administraţia judeţului Buzău le are în vedere, anul acesta cu Raionul Dubăsari.
Consiliul Raional Dubăsari este a doua autoritate din Republica Moldova cu care Consiliul Judeţean Buzău se află într-o relaţie de înfrăţire. Este o colaborare mai nouă decât cea cu Soroca, iar cele două părţi urmăresc ca prin această întâlnire să identifice oportunităţile şi să stabilescă priorităţile unei cooperări bilaterale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ