CONSILIERII LOCALI VOR APĂRARE

0
104

Propunerea a fost făcută la ședința trecută când aleșii au solicitat să fie prevăzută reprezentarea în instanță a fiecăruia dintre ei de către firmele de avocatură angajate de Primărie. Un astfel de proiect urma să se afle pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de săptămâna trecută.

Primul răspuns a venit din partea secretarului Primăriei. Eduard Pistol a explicat că aleșii locali, ca persoane fizice, nu pot fi reprezentați de avocații Primăriei și fiecare are dreptul să își angajeze un apărător.

Aleșii opoziției au revenit asupra solicitării și au menționat că vor apărare atunci când Consiliul Local Municipal este citat în diferite procese, precum cel deschis de polițiștii locali, în urma votului dat de aleși prin care sunt concediate peste 300 de persaone din cadrul Poliției Locale.

În aceste condiții, secretarul municipiului a menționat că în contractul încheiat cu firma de avocatură este prevăzută și apărarea Consiliului Local.

Discuția pe această temă s-a încheiat cu promisiunea secretarului Eduard Pistol de a pune la dispoziția consilierilor copii după contractul încheiat cu firma de avocatură, care să evidențieze cele susținute de el. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ