CONSILIERII OPOZIȚIEI AU PĂRĂSIT ȘEDINȚA! „AM PRIMIT MATERIALELE ABIA ASEARĂ!”

0
146

Consilierii PNL, cei ai PMP și PSRo alături de independentul C-tin Ionescu au boicotat astăzi ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Buzău. Supararea consilierilor opozitiei a fost generată de faptul că proiectele de hotărâre le-au fost remise abia aseară. Conform legii, la ședințele extraordinare materialele trebuie să fie trimise consilierilor cu minim trei zile înainte.
Președintele de ședință, C-tin Florescu, le-a dat dreptate consilierilor din opoziție și l-a urecheat pe secretarul primăriei, juristul George Sava. Cu toate acestea, C-tin Florescu nu a amânat ședința care a continuat cu cei 12 consilieri PSD prezenți plus Ion Marin de la PMP.
Prin urmare 9 consilieri din cei 22 prezenți au plecat din ședință.
De notat că Nicolae Șerban, consilier al PNL, a ținut să voteze proiectul de rectificare a bugetului municipiului, iar apoi s-a alăturat demersului colegilor săi.
În ultima perioadă, aproape toate ședințele de consiliu s-au lăsat cu scandal. Astăzi, înainte de debutul ședinței pe holul primăriei și-a făcut apariția un porumbel. S-a vrut un semn al păcii, de care consilierii nu au ținut însă cont.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ