CONSILIERUL MUNICIPAL PNL, ION BARBU, A TRECUT LA PRO ROMÂNIA

0
153

Pro România a realizat o nouă achiziţie valoroasă. Consilierul municipal Ion Barbu s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta. Având la activ două mandate de consilier, ales pe listele Partidului Naţional Liberal, Ion Barbu este unul dintre cei mai activi şi vocali membri ai Consiliului Local Municipal. El a intrat în echipa Pro România, după ce a realizat că normele PNL nu mai corespundeau convingerilor sale.
Pro România a anunţat că Ion Barbu, cel mai performant consilier municipal al PNL a trecut la partidul lui Victor Ponta. Foarte cunoscut și respectat pentru luările sale avizate de poziție împotriva unor hotărâri pe care municipalitatea încerca să le adopte mai mult pe sub masă, un consecvent în a se opune acolo unde i se părea că se încalcă legea, consilierul municipal Ion Barbu a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales pentru două mandate, au transmis luni, cei de la Pro România, printr-un comunicat de presă.
“Convingerile sale politice nu se mai încadrau în normele partidului a cărui singură activitate la Buzău a fost să facă un non combat PSD-ului și să nu deranjeze anumiți lideri care aveau alte concepții în ceea ce privește expresia „în folosul cetățeanului”. Prea vocal uneori, chiar și pentru colegii de partid, cărora le spunea în față adevăruri pe care aceștia nu le-ar fi vrut rostite, consilierul Ion Barbu a descoperit la PRO România o echipă de profesioniști, coordonată de președintele Felix Rache și de primvicepreședintele Viorel Dobre, oameni tineri și de valoare ale căror concepții politice sunt asemănătoare lui și de aceea ni s-a alăturat”, se mai arată în comunicatul Pro România.
De altfel, Viorel Dobre a avut un rol hotărâtor în alegerea făcută de consilierul Barbu, care a fost imediat cooptat în echipă și ale cărui cunoștințe vor fi de mare folos partidului. Noii colegi îi mulțumesc lui Ion Barbu pentru alegerea făcută și sunt siguri că împreună vor putea convinge buzoienii că se poate și altfel, nu doar promițîndu-le în timpul campaniei anumite lucruri, ci chiar realizîndu-le după ce aceștia le vor acorda votul de încredere.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ