CONSILIU DE ADMINISTRAȚIE INTERIMAR, LA COMPANIA DE APĂ

0
47

Compania de Apă va funcționa tot cu un consiliu de administrație interimar. Ședința programată săptămâna viitoare și în care se aștepta validarea noului consiliu nu se va putea desfășura după ce Primăria, adică acționarul majoritar al Companiei de Apă, a anunțat că nu va participa la întâlnire. Primarul Constantin Toma susține că această convocare nu era una legală.
Cu doar câteva minute înainte de a începe votul proiectelor aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, documentul care viza o decizie importantă pentru Compania de Apă a fost retras de pe masa aleșilor locali. Este vorba despre proiectul prin care acționarul majoritar își desemna reprezentantul în următoarea ședință a Adunării Generale a Acționarilor, programată pe 6 august. Persoana ce urma să ajungă pentru a valida noul Consiliu de Administrație al Companiei de Apă era chiar primarul municipiului Buzău care intenționa să voteze ”pentru” la toate temele aflate în discuție. Surpriza însă a fost când acest proiect a fost retras de de pe ordinea de zi.
Practic, acționarul majoritar nu va fi prezent la ședința Adunării Generale a Acționarilor, iar asta atrage după sine, cel mai probabil, și anularea întâlnirii. În această situație, Compania de Apă va avea în continuare un consiliu de administrație interimar.
Deocamdată, reprezentanții Companiei de Apă nu au făcut comentarii față de decizia luată de acționarul majoritar și nici nu au făcut publică o dată pentru organizarea unei alte Adunări Generale a Acționarilor în care să fie validat noul consiliu de administrație.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ