Consiliul Județen dă bani, nu antrenează

0
51

400.000 euro pentru Gloria Buzău
Consiliul Județean Buzău a stabilit reprezentanții în Adunarea Generală și Consiliul Director al Asociației Sportive „Fotbal Club Buzău”. Cu această ocazie, președintele consiliului Petre Emanoil Neagu a transmis faptul că instituția va vira bani spre clubul sportiv în mod legal iar membrii asociației nu vor fi remunerați.
Consiliul Județean Buzău s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a discuta pe tema stabilirii unor măsuri în exercitarea de către Județul Buzău a calității de membru al Asociației Sportive „Fotbal Club Buzău”. Cu această ocazie au fost propuși ca reprezentanți în cadrul conducerii asociației, respectiv Adunarea Generală și Consiliul Director, secretarul județului, Mihai-Laurențiu Gavrilă, Dragoș-Ionuț Cefălan și Guiu Gheorghe, fost președinte al Asociației „Metalul Buzău”. În cadrul ședinței, consilierilor județeni li s-a transmis că bani către Gloria Buzău vor fi virați doar în condițiile legii.
Președintele consiliului Petre Emanoil Neagu a mai adăugat faptul că instituția nu se va implica în treburile interne ale clubului dar sunt așteptate rezultate.
Reprezentanții consiliului din Asociația Sportivă „Fotbal Club Buzău” nu vor fi remunerați.
Un proiect similar este așteptat a se aproba și de către Primăria Municipiului Buzău.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ