CONSTĂNŢENI REŢINUŢI PENTRU ÎNŞELĂCIUNE

0
55

Trei constănţeni au fost reţinuţi de poliţişti, pentru înşelăciune. Ei sunt acuzaţi că au indus în eroare un agent economic din judeţul Buzău cu ocazia încheierii şi derulării unui contract privind livrarea unei cantităţi de peste 300 tone cereale. Prejudiciul este de aproximativ 250.000 de lei.
În baza autorizaţiilor emise de Judecătorie, poliţiştii buzoieni de la Investigarea Criminalităţii Economice, împreună cu colegi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat 9 percheziţii domiciliare şi la sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Constanţa, la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune, în domeniul comercializării de produse cerealiere. Folosind identităţi şi acte false, trei indivizi, intermediari în comerţul cu cereale, au dat un tun de 250 000 de lei unui agent economic din Buzău.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor facturi, contracte, tichete de cântar, avize de însoţire a mărfii, contracte de creditare, bilete la ordin şi telefoane mobile. La finalizarea acţiunii, în baza mandatelor de aducere emise, persoanele implicate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău în vederea audierii, trei constănţeni cu vârste cuprinse între 32 şi 52 de ani fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ