Constantin Toma așteaptă finalizarea podului de la Vadu Pașii

0
17

Trafic de coșmar ca urmare a lucrărilor de pe Bulevardul Unirii
Primăria Buzău așteaptă ca lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii desfășurate de către Consiliul Județean să se finalizeze cât mai repede pentru fluidizarea traficului în oraș. Demararea lucrărilor pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău creează deja ambuteiaje în zona podului de la Mărăcineni iar trecerea de la Vadu Pașii ar absorbi un număr foarte mare de autoturisme.
Traficul în zona podului de la Mărăcineni este din ce în ce mai aglomerat, cu precădere dimineața și după-amiaza. Lucrările de reabilitare a bulevardului Unirii sunt abia la început și deja pun probleme traficului rutier. Cozile de mașini se întind pe kilometru întregi spre disperarea șoferilor. Unul dintre consilierii locali municipali a cerut explicații reprezentanților Primăriei Buzău cu privire la soluțiile pe care le au pentru fluidizarea traficului rutier.
Primarul municipiului Buzău a răspuns că speră ca lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii să se finalizeze cât mai repede, astfel încât o parte din trafic să se mute pe artera respectivă.
Edilul a mai subliniat că cel mai probabil o bună parte din trafic va fi deviat și pe centura de sud a municipiului Buzău.
Președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat recent că lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii ar putea lua sfârșit la finalul lunii septembrie.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ